«П'ять секунд слави»: Аліна Гросу засвітилася в серіалі Netflix (ФОТО/ВІДЕО)

Telegram-канал опублікував фрагмент із серіалу

На Netflix вийшов кримінальний серіал «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесі», який заснований на реальних подіях. В американській драмі зіграла й українська співачка та акторка Аліна Гросу, але лише в епізодичній ролі.

На появу українки в серіалі про братів Менендесів звернули увагу користувачі соцмереж. Там опублікували один зі скриншотів Telegram-канал «Що ти знаєш про Бобула?». Там у дописі показали фрагмент із серіалу, в якому з'являється Аліна Гросу.

П'ять секунд слави Аліни Гросу на Netflix. Співачка знялася в серіалі «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів», - підписали автори каналу.

Співачка розповідала про співпрацю з американською компанією ще у червні цього року, але назву проєкту вона тоді не розсекретила.

- Знімаюся на Netflix. Я щаслива, бо мені це вдалося. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся. Я не можу розповідати всі подробиці, бо, звичайно, підписувала контракт. Дуже відомі актори знімаються. Все, що я можу сказати, - розповідала Гросу.

Кримінальна драма «Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів» розповідає про братів Лайла та Еріка Мененденсів, які вбили своїх батьків у Беверлі-Хіллз у 1989 році. У серіалі показані не лише наслідки, а і його передумови жорстокого злочину.

Автори каналу «Що ти знаєш про Бобула?» зазначили, що поява Аліни Гросу у серіалі Netflix – «класна історія, якби не «дивний інфопривід», який створила співачка».

До слова, напередодні Аліна Гросу повідомила, що стала «офіційним представником української культури у Нью-Йорку». Речник МЗС України Георгій Тихий же заявив, що Аліна Гросу не перебуває на жодній з відповідних посад дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних чи консульських функцій.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook