П'ять ефективних способів відновлення печінки

Тривалий час проблеми з печінкою людина не помічає, адже цей орган не дає больових відчуттів

Хвороба печінки проходить кілька стадій: запалення, ожиріння печінки та цироз. Процес переходу від ожиріння печінки до цирозу займає в середньому 10 років і протікає часто безсимптомно.

Наявність жиру на животі може свідчити про жирову дистрофію печінки.

Лікарі відзначають 5 ефективних способів відновлення печінки:

Аутофагія. Приведення тіла до стану аутофагії, при якому відбувається утилізація пошкоджених білків у клітинах, може сприяти відновленню печінки. Запустити аутофагію можна за допомогою інтервального та періодичного тривалого голодування, тренувань, здорового сну, кето-дієти, терапії холодом та теплом, а також вживання великої кількості хрестоцвітих овочів.

Голодування. Воно значно зменшує запалення, збільшує антиоксидантні мережі та знижує кількість ферментів у печінці, сприяючи її відновленню. Запуск фаз детоксикації печінки. Для запуску 1 і 2 фаз детоксикації печінки необхідно вживати овочі, багаті на сірку (хрестоцвіті, проростки броколі), а також зелений чай.

Розторопша. Рослина має гепатопротекторні властивості та сприяє відновленню печінки.

Вживання токотрієнолів. Токотрієноли - це потужний антиоксидант, різновид вітаміну Е, який позитивно впливає на здоров'я печінки.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook