Отруїлася, дізнавшись про хворобу сина

Мати випила отруту і пішла з дому

67-річна жителька села Двірець на Сарненщині Рівненської області ледь не померла у хащах неподалік своєї домівки. Перед тим, як піти з дому, вона випила отруту. 

До дільничного офіцера поліції зателефонував 43-річний житель цього села і повідомив, що коли близько шостої ранку повернувся з роботи, не застав удома матері. Пішов її шукати, а потім звернувся до поліції.

Його насторожило те, що у підсобному приміщенні зникла отрута від жуків. А напередодні жінка дізналася, що у її молодшого сина діагностували онкозахворювання, і дуже переживала, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

На пошуки 67-річної селянки орієнтували особовий склад. Ускладнювало ситуацію те, що після дощу не можна було долучити до пошуків службового собаку.

За кілька годин дільничний інспектор поліції Микола Мішковець разом з оперативником розшукали зниклу. Непритомна жінка лежала біля канави у чагарниках десь за 700 метрів від своєї хати. На місце події викликали «швидку». Наступного дня після наданої необхідної допомоги потерпілу відпустили додому. 

Медики кажуть, що жінку вчасно розшукали й надали їй допомогу, інакше її могли не врятувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook