Отруїлася, дізнавшись про хворобу сина

Мати випила отруту і пішла з дому

На щастя, жінку розшукали

67-річна жителька села Двірець на Сарненщині Рівненської області ледь не померла у хащах неподалік своєї домівки. Перед тим, як піти з дому, вона випила отруту. 

До дільничного офіцера поліції зателефонував 43-річний житель цього села і повідомив, що коли близько шостої ранку повернувся з роботи, не застав удома матері. Пішов її шукати, а потім звернувся до поліції.

Його насторожило те, що у підсобному приміщенні зникла отрута від жуків. А напередодні жінка дізналася, що у її молодшого сина діагностували онкозахворювання, і дуже переживала, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

На пошуки 67-річної селянки орієнтували особовий склад. Ускладнювало ситуацію те, що після дощу не можна було долучити до пошуків службового собаку.

На щастя, жінку розшукали

За кілька годин дільничний інспектор поліції Микола Мішковець разом з оперативником розшукали зниклу. Непритомна жінка лежала біля канави у чагарниках десь за 700 метрів від своєї хати. На місце події викликали «швидку». Наступного дня після наданої необхідної допомоги потерпілу відпустили додому. 

Медики кажуть, що жінку вчасно розшукали й надали їй допомогу, інакше її могли не врятувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень