Оладки з яблуками та вівсянкою (РЕЦЕПТ)

Оладки - це чудовий варіант гарного, ситного сніданку. А якщо приготувати їх з яблуками та вівсянкою, то буде не тільки смачно, а ще й дуже поживно.
 
Інгредієнти:
  • зелені яблука - 250 г
  • вівсяні пластівці - 80 г
  • молоко - 200 мл
  • борошно - 150 г
  • яйця - 2 шт.
  • вершкове масло - 30 г
  • кориця - 1 / 2 ч. л.
  • розпушувач - 1 ч. л. без вершка
  • цукор - 2-3 ст. л.
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • сіль - дрібка
  • соняшникова рафінована олія - для смаження

Яблука очистити від шкірки і насінневої камери, подрібнити в блендері або натерти на терці з малими отворами. В посудину викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці і молоко. Перемішати.

В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім до сухих інгредієнтів влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.

Слідом додати збиті до однорідного стану яйця і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями. Все ретельно перемішати. В результаті маємо отримати доволі густе тісто, яке важко падає з ложки.

На сковорідці розігріти трошки олії і столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавати оладки теплими зі сметаною, медом чи ягідним варенням.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook