Один важливий нюанс: в яку воду класти м'ясо, щоб борщ був максимально наваристим

Часто господині не зважають на такі дрібниці

Головне правило при варінні борщу – не шкодувати м'яса. Тільки у цьому випадку борщ вийде таким, як треба: наваристим, ароматним і ситним!

А от приготувати насичений бульйон вдасться, якщо перед закладанням м’яса у каструлю його промиють, а варити почнуть у холодній воді.

У гарячу воду м'ясо кладуть тільки якщо потрібно отримати смачне відварене м'ясо, а не наваристий бульйон.

Правила приготування наваристого смачного бульйону

Спершу воду доводять до кипіння, знімають піну і тримають на слабкому вогні годину-півтори. Готове м'ясо витягують із бульйону, відокремлюють від кісток і нарізають на шматочки.

Якщо ви готуєте наваристий бульйон, а не прозору «водичку», то варіть його якомога довше.

У цьому випадку м'ясо віддасть усі свої соки і бульйон вийде насиченим та ароматним.

Непогано також використовувати кілька видів м'яса - смак вас приємно здивує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook