Один важливий нюанс: в яку воду класти м'ясо, щоб борщ був максимально наваристим
Часто господині не зважають на такі дрібниці
Головне правило при варінні борщу – не шкодувати м'яса. Тільки у цьому випадку борщ вийде таким, як треба: наваристим, ароматним і ситним!
А от приготувати насичений бульйон вдасться, якщо перед закладанням м’яса у каструлю його промиють, а варити почнуть у холодній воді.
У гарячу воду м'ясо кладуть тільки якщо потрібно отримати смачне відварене м'ясо, а не наваристий бульйон.
Правила приготування наваристого смачного бульйону
Спершу воду доводять до кипіння, знімають піну і тримають на слабкому вогні годину-півтори. Готове м'ясо витягують із бульйону, відокремлюють від кісток і нарізають на шматочки.
Якщо ви готуєте наваристий бульйон, а не прозору «водичку», то варіть його якомога довше.
У цьому випадку м'ясо віддасть усі свої соки і бульйон вийде насиченим та ароматним.
Непогано також використовувати кілька видів м'яса - смак вас приємно здивує.
Радіо Трек: НОВИНИ