Один інгредієнт – і борщ у десять разів смачніший: хитрий трюк, який вас здивує

Потрібен шматочок масла

Борщ – це традиційна українська страва. Кожна господиня має свої секрети вдалого борщу, але стандартний набір інгредієнтів – м'ясо, овочі, спеції та зелень – не змінні.

Проте дехто додає секретний компонент, який кардинально змінює страву. Додайте у свій борщ трохи масла.

Вершкове масло зробить страву ніжнішою та збалансованою, а також допомагає «потоваришувати» іншим компонентам між собою. Даний інгредієнт виконує так звану роль соусу, роблячи борщ ситнішим. 

Як правильно додавати вершкове масло?

Додавати вершкове масло у борщ треба наприкінці приготування. На каструлю об’ємом 3 л 80 г масла. 

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook