Один інгредієнт — і ви не повернетеся до звичайних котлет: рецепт незвичайних биточків на швидку руку

У вас всі будуть питати рецепт

Смачні, ароматні котлети — улюблена багатьма страва. Однак, якщо вам хочеться урізноманітнити меню, можна приготувати котлети у вафлях. Такі котлети дуже красиво та оригінально виглядають на столі, їх можна подавати без хліба.

Щоб вафлі стали м’якими, перед смаженням потрібно їх панірувати у яйці.

Інгредієнти:

  • фарш — 500 г;
  • яйце куряче — 2 шт;
  • вафлі — 1 уп.
  • цибуля ріпчаста — 1 шт
  • часник — 1-2 зубчики
  • рослинна олія — 80 мл
  • вода — 1-2 ст.л
  • сіль, чорний мелений перець — на смак.

Цибулю та часник очистіть, цибулю наріжте дрібним кубиком, часник пропустіть через прес, додайте у фарш.

Фарш приправте меленим перцем і сіллю, можна додати інші спеції до смаку, наприклад, копчену паприку. Суміш перемішайте.

Вафлі розділіть на дві рівні частини. Половину викладіть на рівну поверхню, зверху нанесіть товстий шар фаршу, розрівняйте.

На фарш викладіть другу половину вафельних коржів, злегка притисніть, щоб фарш склеївся з вафлями.

У глибоку ємність розбийте 2 яйця, влийте 1-2 ст. л води, всипте трохи солі та меленого перцю, ретельно перемішайте. Змочуйте вафлі у яєчній суміші і смажте на середньому вогні приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку. Сковороду прикрийте кришкою, щоб фарш добре просмажився.

Готові котлети перекласти на тарілку, зверху промокніть серветкою, забираючи зайву олію.

Смачного!

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook