Обережно: харчові звички, які провокують рак

Особливо обережними слід буде любителям м’ясного

Любителям червоного м'яса треба бути вкрай обережними. Неконтрольоване споживання м'яса і продуктів його перероблення провокує зростання ризиків раку. 

Щодо переробленого м'яса – йдеться про ковбасу, сосиски, заморожені напівфабрикати. 

Небезпеку викликає і молоко з тривалим терміном зберігання. 

Готові продукти обирайте, вивчаючи склад. Уникайте ті, де в складі є консерванти та канцерогени. Не можна зловживати смаженими, копченими продуктами. 

Якщо любите страви з відкритого вогню – то уважно слідкуйте, аби вони не підгоріли. Підгоріле їсти не можна, це провокує рак. 

Важливо зберігати баланс рослинної та білкової їжі. Раціон треба збагатити продуктами з високим вмістом клітковини.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook