Обдаровані люди з інвалідністю можуть отримати стипендії на Рівненщині: Що для цього потрібно

Таку стипендію призначають вже шостий рік

Обдаровані люди з інвалідністю можуть отримати стипендії на Рівненщині. Прийом документів потенційних кандидатів розпочався від учора.

На стипендію можуть претендувати особи з інвалідністю, які досягли успіху в науковій діяльності, у творчості чи мистецтві, у спорті, у громадській, а також соціальній діяльності.

Таку виплату призначають вже шостий рік поспіль. До слова, торік, люди з інвалідністю, яких обирала конкурсна комісія, отримували по 1000 гривень щомісяця упродовж року.

Висунення кандидатур на здобуття стипендії здійснюється обласними громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, що зареєстровані та діють у Рівненській області.

Перелік документів для визначення претендентів на отримання стипендій обдарованим особам з інвалідністю:

  • подання, в якому зазначаються відомості про претендента на отримання стипендії (прізвище, ім’я та по батькові) та його досягнення у науковій, творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській чи соціальній діяльності, інформація про нагороди, публікації, акції, проекти та програми, у яких кандидат брав участь;
  • копія паспорта громадянина України (перша, друга сторінки та сторінки із зазначенням відомостей про реєстрацію місця проживання);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (з урахуванням положень статті 63 Податкового кодексу України);
  • копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності;
  • коротка біографічна довідка;
  • згода на обробку персональних даних.

Документи для участі можна подати до 1 листопада 2024 року у Рівному на вулиці Словацького, 1. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: 0362620795.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook