Обдаровані люди з інвалідністю можуть отримати стипендії на Рівненщині: Що для цього потрібно

Таку стипендію призначають вже шостий рік

Обдаровані люди з інвалідністю можуть отримати стипендії на Рівненщині. Прийом документів потенційних кандидатів розпочався від учора.

На стипендію можуть претендувати особи з інвалідністю, які досягли успіху в науковій діяльності, у творчості чи мистецтві, у спорті, у громадській, а також соціальній діяльності.

Таку виплату призначають вже шостий рік поспіль. До слова, торік, люди з інвалідністю, яких обирала конкурсна комісія, отримували по 1000 гривень щомісяця упродовж року.

Висунення кандидатур на здобуття стипендії здійснюється обласними громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, що зареєстровані та діють у Рівненській області.

Перелік документів для визначення претендентів на отримання стипендій обдарованим особам з інвалідністю:

  • подання, в якому зазначаються відомості про претендента на отримання стипендії (прізвище, ім’я та по батькові) та його досягнення у науковій, творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській чи соціальній діяльності, інформація про нагороди, публікації, акції, проекти та програми, у яких кандидат брав участь;
  • копія паспорта громадянина України (перша, друга сторінки та сторінки із зазначенням відомостей про реєстрацію місця проживання);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (з урахуванням положень статті 63 Податкового кодексу України);
  • копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності;
  • коротка біографічна довідка;
  • згода на обробку персональних даних.

Документи для участі можна подати до 1 листопада 2024 року у Рівному на вулиці Словацького, 1. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: 0362620795.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень