Новий салат «Грибочки під Шубою». Дуже смачний, ситний і виходить багато

Приготуйте щось новеньке на святковий стіл

Пропонуємо вам приготувати альтернативу класичній Шубі. Це щось дійсно новеньке! Салат буде прикрасою на вашому столі на будь-яке свято.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Гриби – 300 г
  • Морква відварна – 2 шт.
  • Картопля відварна – 2-3 шт.
  • Яйця відварені – 4 шт.
  • Буряк відварний – 1 великий
  • Рис відварений – 150 г
  • Майонез – на смак
  • Сіль, перець – на смак

Смажимо цибулю до прозорості. На окремій сковороді смажимо гриби поки вся вода з них не випарується. Солимо їх і з’єднуємо з цибулею. Тушкуємо цю масу приблизно 5 хвилин.

Відварену картоплю натираємо на великій терці прямо у форму та посипаємо сіллю і перцем. Змащуємо шар картоплі майонезом.

Викладаємо зверху шар грибів із цибулею. Зверху викладаємо варений рис та покриваємо все майонезом.

На великій терці зверху натираємо відварену моркву. Посипаємо сіллю та перцем і знову покриваємо шаром майонезу.

Зверху викладаємо натерті яйця і покриваємо їх майонезом.

Останній шар салату – варений буряк. Його також натираємо на великій терці. Накриваємо форму харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на цілу ніч.

Наступного дня акуратно знімаємо форму, малюємо сіточку майонезом і прикрашаємо зеленю.

Смачного!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook