Ніжні сирники, як у дитячому садку: роками перевірений рецепт

З цим рецептом впорається кожен

Сирники — це дуже популярна страва, яку пробував майже кожен, але не всі вміють готувати. Вони чудово підходять для сніданку і як десерт до чашечки кави.

Пропонуємо вам приготувати сирники з манкою, які виходять особливо ніжними, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • сир - 500 г;
  • манна крупа - 100 г;
  • яйця - 2 шт;
  • цукор - 4 ст.л.;
  • борошно - 4 ст.л.;
  • сіль - 1/3 ч.л.;
  • олія для смаження.

З'єднайте разом усі інгредієнти. У вас має вийти однорідна суміш.

Далі формуємо сирники. Особливо зручно для цього використовувати склянку - просто накрийте ємністю сирник і обертайте, формуючи його круглими стінками.

Обсмажуйте сирний десерт на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору.

Готові сирники варто подавати гарячими, посипавши цукром або разом із варенням, сметаною чи медом.

Якщо хочете приготувати сирники в духовці, то це буде навіть простіше. Для початку розігрійте духовку до 180 градусів, викладіть на деко сирники з кисломолочного сиру і випікайте близько 20 хвилин до золотистого кольору.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook