Ніжні, пишні й дуже смачні: рецепт пампушок з часником

Їх можна готувати і на сковороді, і в духовці

Смачні і пухкі пампушки – це чудова страва, яка підійде навіть в піст. Ними можна доповнити борщ і смакувати як «сольну» страву. Традиційно їх готують в духовці, але можна їх приготувати і на сковороді. Рецепт дуже простий, тож беріть на замітку.

Інгредієнти:

  • Вода – 100 г
  • Сіль – 0,5 ч.л
  • Цукор – 0,5 ч.л
  • Сухі дріжджі – 1 ч.л
  • Борошно – близько 150 г
  • Олія – 50 мл
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник – 1 зубчик

Розведіть у теплій воді дріжджі, цукор і 20 мл олії. До борошна додайте сіль, залийте рідину і замісіть тісто. Залиште тісто на 40 хвилин, потім обімніть його і сформуйте пампушки. Часник видавіть в миску, додайте подрібнений кріп, 20 мл. рослинної олії, перемішайте.

Пампушки викладіть на розігріту сковороду. Смажте їх на олії на помірному вогні по 1 хвилині з кожної сторони. Готові пампушки змастіть часниково-кроповим соусом.

Джерело: kuhari

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook