Швидкий рецепт маринованої цибулі для салатів

Цей спосіб підійде і для інших овочів

Маринована цибуля — частий інгредієнт салатів, яка додає особливу нотку до загальному смаку страви. Готувати її дуже легко.

Інгредієнти:

  • Кілька цибулин
  • Вода – 250 г
  • Оцет 9% – 50 г
  • Цукор – 50 г
  • Сіль – 0,5 ст. л.

Цибулю наріжте так, як вам необхідно для страви. Складіть її у баночку. Приготуйте маринад. Для цього змішайте воду, цукор і сіль, доведіть до кипіння, потім додайте оцет, покип’ятіть хвилину і залийте цим маринадом цибулю. Закрийте кришкою і через годину цибулька буде готова.

Таку мариновану цибулю можна зберігати у холодильнику кілька днів. 

Цей маринад можна використовувати для швидкого маринування інших овочів. Наприклад, для солодкого перцю, буряка та огірків. Але їх краще лишати у маринаді на всю ніч.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook