Швидкий рецепт маринованої цибулі для салатів
Цей спосіб підійде і для інших овочів
Маринована цибуля — частий інгредієнт салатів, яка додає особливу нотку до загальному смаку страви. Готувати її дуже легко.
Інгредієнти:
- Кілька цибулин
- Вода – 250 г
- Оцет 9% – 50 г
- Цукор – 50 г
- Сіль – 0,5 ст. л.
Цибулю наріжте так, як вам необхідно для страви. Складіть її у баночку. Приготуйте маринад. Для цього змішайте воду, цукор і сіль, доведіть до кипіння, потім додайте оцет, покип’ятіть хвилину і залийте цим маринадом цибулю. Закрийте кришкою і через годину цибулька буде готова.
Таку мариновану цибулю можна зберігати у холодильнику кілька днів.
Цей маринад можна використовувати для швидкого маринування інших овочів. Наприклад, для солодкого перцю, буряка та огірків. Але їх краще лишати у маринаді на всю ніч.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ