«Ніяких доказів», - адвокат, яка захищає вбивцю Фаріон, заявила, що його мають відпустити (ВІДЕО)

«Взагалі незрозуміло – чому він за ґратами» (с)

Виглядає, що Зінченка – підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон – захищає ціла команда адвокатів.

Раніше повідомлялося, що інтереси підозрюваного представляє резонансний Ігор Сулима.

Нині ж ЗМІ повідомляють ще й про іншу відому адвокатку – Регіну Гусейнову.

Як пише Varta 1, адвокатка Регіна Гусейнова, яка захищає в суді інтереси підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, заявила, що досі не почула жодного прямого доказу вини свого підзахисного. Про це вона заявила в ефірі:

«Мені як юристу взагалі незрозуміло, чому ця людина зараз сидить на лаві підсудних. Давайте подивимось, що показали органи дізнання…

 

Я не почула як юрист, як його офіційний адвокат, і у мене є питання…

 

Зрештою, що інкримінують цій особі? Що вона була на місці скоєння злочину? І все? Ми з вами почули хоч один прямий доказ?».

Адвокатка також вважає неприпустимим оприлюднення конкретного прізвища та імені підозрюваного у резонансній справі, «яка викликає дуже багато контроверсійних емоцій».

«Це є пряме порушення закону. І це є збудження емоцій певної частини суспільства, які вже собі в голові винесли вирок і вважають цього молодого чоловіка винним.

 

Я не знаю, чи цей молодий чоловік винний, чи ні. Це може встановити лише суд. Але, якщо ви зайдете в соцмережі, то там просто відкривається портал у пекло». 

Читайте також: «Йому ще будуть дівчата писати і звірятися у коханні»: Несподіване про вбивцю Фаріон та чому його буде важко посадити?

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook