«Ніяких доказів», - адвокат, яка захищає вбивцю Фаріон, заявила, що його мають відпустити (ВІДЕО)

«Взагалі незрозуміло – чому він за ґратами» (с)

Виглядає, що Зінченка – підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон – захищає ціла команда адвокатів.

Раніше повідомлялося, що інтереси підозрюваного представляє резонансний Ігор Сулима.

Нині ж ЗМІ повідомляють ще й про іншу відому адвокатку – Регіну Гусейнову.

Гусейнова стверджує, що її особисто шокувала інформація про роздачу від імені міністра МВС та очільника Нацполіції  нагород за розкриття цієї справи

Як пише Varta 1, адвокатка Регіна Гусейнова, яка захищає в суді інтереси підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, заявила, що досі не почула жодного прямого доказу вини свого підзахисного. Про це вона заявила в ефірі:

«Мені як юристу взагалі незрозуміло, чому ця людина зараз сидить на лаві підсудних. Давайте подивимось, що показали органи дізнання…

 

Я не почула як юрист, як його офіційний адвокат, і у мене є питання…

 

Зрештою, що інкримінують цій особі? Що вона була на місці скоєння злочину? І все? Ми з вами почули хоч один прямий доказ?».

Адвокатка також вважає неприпустимим оприлюднення конкретного прізвища та імені підозрюваного у резонансній справі, «яка викликає дуже багато контроверсійних емоцій».

«Це є пряме порушення закону. І це є збудження емоцій певної частини суспільства, які вже собі в голові винесли вирок і вважають цього молодого чоловіка винним.

 

Я не знаю, чи цей молодий чоловік винний, чи ні. Це може встановити лише суд. Але, якщо ви зайдете в соцмережі, то там просто відкривається портал у пекло». 

Читайте також: «Йому ще будуть дівчата писати і звірятися у коханні»: Несподіване про вбивцю Фаріон та чому його буде важко посадити?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень