Незвичайна закуска зі звичайної капусти: святковий «тортик» на щодень (РЕЦЕПТ + ФОТО)

Смачно, ситно й дуже легко готується

Інгредієнти:

  • капуста - 250 г
  • морква - 1 шт
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 2 ст.л.
  • сметана - 1 ст.л. + 1 ст.л. (у тісто і в начинку)
  • помідор - 1 шт.
  • сіль, перець - до смаку
  • зелена цибуля
  • олія - для смаження

Приготування:

Подрібнюємо капусту, додаємо натерту моркву, солимо і трохи мнемо руками, щоб все добре трималося купи. Додаємо яйця та дрібно нарізану зелену цибулю. Тоді - ложку сметани (бажано - жирної) та борошно.

Все гарно вимішуємо та відправляємо на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.

Вже на сковороді надаємо страві форми коржа.

Готуємо на середньому вогні близько 10 хв. Тоді перевертаємо корж і просмажуємо його з іншого боку ще стільки ж.

Тим часом готуємо начинку.

У глибокій мисці з’єднуємо помідор, зелень, сіль, перець і заправляємо ложкою сметани.

Промазуємо коржик і ділимо його на 4 рівні частини.

Складаємо з цих частин «тортик» - начинка має бути зверху

Джерело: Філіжанка кави

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook