Неймовірно смачні рибно-картопляні котлети, що готуються за 20 хв (РЕЦЕПТ)

Ситний обід або вечеря з продуктів, які завжди є під рукою

Якщо вам треба максимально швидко приготувати перекус, обирайте котлети. По-перше, зазвичай вони дуже просто готуються, по-друге, це досить поживна страва, якою залюбки ласують і дорослі, і діти.

Крім того, приготувати котлети можна з будь-якого м'яса чи риби, поєднуючи між собою різні види фаршу, з печінки, грибів або гречки

Редакція FoodOboz підібрала рецепт дуже смачних і корисних рибно-картопляних котлет.

Інгредієнти:

  • рибне філе – 500 г
  • картопля – 8 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 2 ст.л.
  • сіль, чорний перець – до смаку

Приготування:

Дрібно нарубайте філе риби, посоліть і поперчіть його. Очистіть картоплю і натріть на великій тертці. Також трохи присоліть і добре перемішайте.  

Рибу обваляйте у борошні, потім занурте в яйце та обліпіть картоплею.

Смажити такі котлети треба на попередньо розігрітій сковорідці – до появи скоринки – близько 7-8 хв з кожного боку

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook