Неймовірно смачна картопля по-селянськи без засмажування на олії (РЕЦЕПТ)
Пів години – і готово!
Традиційна картопля по-селянськи ріжеться на великі шматочки і смажиться в олії. Через це страва виходить дуже жирною, тож краще готувати її іншим способом
Така картопля дуже смачна і хрустка, а найголовніше – не така шкідлива для здоров’я!
Ідею приготування картоплі по-селянськи у паніровці нещодавно опублікували на сторінці veganstvo_syroedenie.
Інгредієнти:
- картопля – 7-8шт.
- соєвий соус – 50 мл
- кетчуп – 1 ч.л.
- панірувальні сухарі – 100 г
- сушений часник, паприка, сушений кріп – по 1 ч.л.
Інгредієнти для соусу:
- оливкова олія – 2 ст.л.
- петрушка – 3 гілочки
- часник – 3 зубчики
- перець чилі – 1 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- кетчуп – 3 ст.л.
Приготування:
Картоплю почистити і відварити до напівготовності. Нарізати великими частинками.
Окремо змішати соєвий соус і кетчуп, а в іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку й часник.
Картоплю поливаємо сумішшю соєвого соусу і кетчупу, паніруємо у сухарях. Тоді викладаємо на деко, застелене пергаментом і трохи змащене олією.
Випікаємо 30 хв за температури 200 градусів.
Змішуємо всі інгредієнти для соусу й додаємо його до вже готової страви.
Джерело: food.oboz
Радіо Трек: НОВИНИ