Неймовірно смачна картопля по-селянськи без засмажування на олії (РЕЦЕПТ)

Пів години – і готово!

Традиційна картопля по-селянськи ріжеться на великі шматочки і смажиться в олії. Через це страва виходить дуже жирною, тож краще готувати її іншим способом

Така картопля дуже смачна і хрустка, а найголовніше – не така шкідлива для здоров’я!

Ідею приготування картоплі по-селянськи у паніровці нещодавно опублікували на сторінці veganstvo_syroedenie.

Інгредієнти:

  • картопля – 7-8шт.
  • соєвий соус – 50 мл
  • кетчуп – 1 ч.л.
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • сушений часник, паприка, сушений кріп – по 1 ч.л.

Інгредієнти для соусу:

  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • петрушка – 3 гілочки
  • часник – 3 зубчики
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • кетчуп – 3 ст.л.

Приготування:

Картоплю почистити і відварити до напівготовності. Нарізати великими частинками.

Окремо змішати соєвий соус і кетчуп, а в іншій мисці з'єднати панірувальні сухарі, сушений кріп, паприку й часник.

Картоплю поливаємо сумішшю соєвого соусу і кетчупу, паніруємо у сухарях. Тоді викладаємо на деко, застелене пергаментом і трохи змащене олією.

 

Випікаємо 30 хв за температури 200 градусів.

Змішуємо всі інгредієнти для соусу й додаємо його до вже готової страви.

Джерело: food.oboz

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook