Неймовірний італійський торт без випічки: приготувати можна за 15 хвилин

Кілька інгредієнтів і мінімум часу на готування, а виходить смакота

Неймовірно ніжний італійський торт можна приготувати без духовки всього за 15 хвилин. Для цього знадобляться прості інгредієнти, а результат просто тане в роті.

Такий десерт обов’язково здивує гостей і не забере багато часу, пише napensii.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль – 50 г
  • Цукор – 120 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Дрібка солі
  • Жирна сметана – 400 г
  • Вершкове масло – 130 г
  • Печиво – 300 г
  • Молоко або вершки – 3–4 ст. л.

Зробіть крем: змішайте яйця, сметану, цукор, ванільний цукор та сіль. Варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. Коли закипить, потримайте ще 30–60 секунд і дайте охолонути.

Печиво подрібніть у крихту. Додайте 80 г розтопленого масла та кілька ложок молока, перемішайте і розділіть на дві частини.

Викладіть одну частину печива у форму, сформувавши дно і бортики, і охолодіть 10–15 хвилин.

До охолодженого крему додайте 50 г м’якого масла і збийте міксером до пишної маси.

Викладіть крем на основу з печива, присипте залишками крихти і поставте в холодильник для стабілізації – краще на ніч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook