Неймовірний італійський торт без випічки: приготувати можна за 15 хвилин
Кілька інгредієнтів і мінімум часу на готування, а виходить смакота
Неймовірно ніжний італійський торт можна приготувати без духовки всього за 15 хвилин. Для цього знадобляться прості інгредієнти, а результат просто тане в роті.
Такий десерт обов’язково здивує гостей і не забере багато часу, пише napensii.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Кукурудзяний крохмаль – 50 г
- Цукор – 120 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Дрібка солі
- Жирна сметана – 400 г
- Вершкове масло – 130 г
- Печиво – 300 г
- Молоко або вершки – 3–4 ст. л.
Зробіть крем: змішайте яйця, сметану, цукор, ванільний цукор та сіль. Варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. Коли закипить, потримайте ще 30–60 секунд і дайте охолонути.
Печиво подрібніть у крихту. Додайте 80 г розтопленого масла та кілька ложок молока, перемішайте і розділіть на дві частини.
Викладіть одну частину печива у форму, сформувавши дно і бортики, і охолодіть 10–15 хвилин.
До охолодженого крему додайте 50 г м’якого масла і збийте міксером до пишної маси.
Викладіть крем на основу з печива, присипте залишками крихти і поставте в холодильник для стабілізації – краще на ніч.
Радіо Трек: НОВИНИ