Неперевершена італійська класика: як приготувати вдома каннеллоні з сиром (РЕЦЕПТ)

Це такі макаронні трубочки з начинкою, зазвичай м’ясною чи сирною

Інгредієнти:

  • томати у власному соку - 400 г
  • сир твердий - 300 г
  • сир Емменталь - 150 г
  • сир Пармезан - 100-110 г
  • каннеллоні - 10 шт. (готові трубочки з тіста)
  • яйця - 2 шт.
  • оливкова олія - 2 ст.л.
  • пряна зелень - 2 ст.л.
  • часник - 2-3 зуб.
  • сіль, перець - до смаку

Приготування:

Для начинки: змішати усі види сиру, яйця та 1 ложку зелені.

Каннеллоні наповнити начинкою. Підготувати зубчики часнику і дрібно порубати

 

Різані томати з’єднати з часником, зеленню, що залишилася, і додати оливкову олію. Після цього трохи поперчити і покласти на каннеллоні. Посипати сиром, що залишився.

Плоску форму для випікання (діаметром близько 26 см) змастити олією. На неї викласти каннеллоні й помістити все у попередньо розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хв.

Джерело: VersaL

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook