Неочікувано проста вечеря за 20 хвилин: скумбрія за цим рецептом тане в роті, навіть кістки

Мариновану скумбрію подають з цибулею і зеленню

Після спекотного літнього дня хочеться повечеряти чимось негарячим. Дуже смакуватиме холодна скумбрія, засолена за власним рецептом. На приготування цієї смачної страви йде не більше ніж 20 хвилин.

Щоправда, доведеться зачекати 24 години, поки рибка засолиться. Можна зробити у вихідні, а потім увесь робочий тиждень насолоджуватися смаком.

Інгредієнти:

  • 1 – скумбрія;
  • 0,5 л – води;
  • 1 ст. л. – солі;
  • 1 ст. л. – цукру;
  • 2 – лаврових листи;
  • 5 – горошин перцю;
  • 1 – ст. л. оцту.

Скумбрію почистити, видалити плівку і хребет.

У каструлю налийте воду. Додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець. Після закипання залиште на вогні ще 2 хвилини. Повністю охолодіть розсіл. У холодний розсіл долийте оцет. Цим маринадом залийте рибку і закрийте кришкою.

Наріжте філе на шматочки й перекладіть у форму. Їсти рибку можна вже через добу.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook