Неабияка удача – Водоліям, муки сумління – Стрільцям: гороскоп на 6 грудня

Також цього дня визначиться доля Риб

ОВНИ

Вам буде непросто відволіктися від думок про роботу, оскільки є невирішені питання, які не дають вам зітхнути з полегшенням. Найкраще, що ви можете зробити – зайнятися ними.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви почуватиметеся дуже потрібними. І з задоволенням будете виконувати забаганки інших. Особливо пощастить вашим коханим.

БЛИЗНЯТА

Вам буде важко спілкуватися навіть з найближчими людьми. Це викликано внутрішнім роздратуванням внаслідок великого емоційного напруження або втоми.

РАКИ

Якщо хочете домогтися свого, то дійте тихо та дуже обережно. І намагайтеся не показувати свій характер.

ЛЕВИ

Залишайтеся цього дня чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів і докорів сумління.

ДІВИ

Вам варто подумати, як покращити атмосферу вдома. Потрібно більше часу проводити з рідними й частіше до них прислухатися.

ТЕРЕЗИ

Зранку можливі конфлікти через невиконану роботу. Але загалом день буде вдалим.

СКОРПІОНИ

Цього дня ваша симпатія може перерости у щось більше. Ретельно придивіться до того, хто поруч із вами, адже зорі впевнені, що ця людина принесе щастя у ваше життя.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете схильними до самокритики, причому невиправдано. Також вас мучитиме совість через якусь ситуацію, яка давно лишилася у минулому.

КОЗОРОГИ

День підходить для переосмислення минулого. Духовне і моральне очищення сприятиме миру і спокою в сім'ї. 

ВОДОЛІЇ

Розташування зірок обіцяє вам неабияку удачу цього дня. Ви знайдете підтримку та розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми друзями. 

РИБИ

Цей день може визначити хід ваших справ до кінця місяця. Він покаже, наскільки найближчим часом зміняться плани і як можуть розвиватися події. Ваша здатність до аналізу і унікальний дар передбачення допоможуть точно визначити цілі та тактику поведінки. 

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп