Не варіть рис на воді: відомо, чим крупу заливають в дорогих ресторанах

Буде неймовірний результат

Рис – популярна крупа у мешканців різних країн світу. Зазвичай крупу варять просто у воді і отримують стандартний гарнір.

Проте, знаючи хитрощі, можна створити феєричну страву. Такого рису ви ще точно не їли.

Чим залити рис?

Якщо бажаєте приготувати ідеальний рисовий гарнір з дуже яскравим смаком, то крупу варто зварити в бульйоні.

У каструлю покладіть промитий рис та залийте бульйоном. Продукти треба брати у співвідношенні 1:2.

Посуд накриваємо кришкою та ставимо на вогонь, щойно закипіло – робимо мінімальний вогонь. Варимо до готовності.

Потім треба рис залишити на кілька хвилин у закритій каструлі. Тоді він буде насиченого смаку, а рисинки стануть розсипчастими.

Джерело: Телеграф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook