Не кориця: дрібка цієї спеції у чаї допоможе позбутися зайвої ваги
Та передусім покращить обмін речовин
Додавати спеції у чаї притаманно азійським країнам. Полюбляють імбир, корицю, розмарин або гвоздику. Але особливе й почесне місце посідає перцевий чай.
Чай з перцем позитивно впливає на систему травлення, його варто пити за 20-30 хвилин перед їдою, найчастіше це обід. Такий чай чудово зігріває, тож відмінно підходить в холодну пору року, а також при застуді.
Піперин, що міститься в перці, має антибактеріальні властивості, допомагає боротися із запаленнями, має потогінні властивості та має знеболювальну дію. Перець також сприяє засвоєнню вітамінів, наприклад, групи B.
Така комбінація значно покращує обмін речовин, перець має термогенні властивості, що стимулює спалювання жирової тканини та підтримує процес втрати зайвих кілограмів.
Достатньо у свій улюблений чай додати кілька горошин перцю і все, напій готовий! Але краще використовувати вже подріблений перець, а через 5 хвилин після запарювання просто процідити.
Гурмани на чашку чаю можуть додати також дрібку кориці, шматочок імбиру, чайну ложка меду та скибочка лимона.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Радіо Трек: НОВИНИ