Найсмачніший вершковий грибний суп з курочкою: Каструлі не буде зразу

Цей суп точно стане одним з ваших улюблених

Насичений грибний смак, при цьому вершковий, дуже ситний і ароматний! Саме такі відчуття викличе у вас цей суп, який дуже легко готувати.

Інгредієнти:

  • половина курки;
  • 0,5-0,7 кг – печериць;
  • 300 мл – жирних вершків;
  • 2 великих – картоплі;
  • 1 середня – морква;
  • 2 – цибулини;
  • 3 зубчики – часнику;
  • 3 скибочки – бекону;
  • олія; сіль, зелень за смаком.

Відварити курку протягом 30 хвилин. Паралельно готувати овочі: моркву натерти, одну цибулину порізати дрібно, другу — крупно. Нарізати гриби на четвертинки, залишити приблизно 3-4 гриби, які нарізати тонкими скибочками. Нарізати кубиками картоплю, подрібнити часник.

На великому вогні з достатньою кількістю олії обсмажити крупно нарізану цибулю і гриби, потім додати часник. Потім все це перебити у блендері разом з вершками й підсмаженим беконом.

Додайте до курки подрібнену картоплю і варіть 10 хвилин. Вийміть курку і додайте засмажку з цибулі і моркви та тонко порізані гриби. Також додайте у суп пюре, яке перебили у блендері. Додайте до супу шматочки м’яса, які відділили з курки, додайте спеції і проваріть ще 5 хвилин.

Смачний, ароматний суп з насиченим вершково-грибним смаком готовий!

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook