Найпростіший і найшвидший йогуртовий бісквіт: рецепт від французького шеф-кухаря

Для цього рецепта вам не потрібні ваги

На приготування пирога йде всього 45 хвилин і вам не знадобляться ваги. Візьміть стаканчик з-під йогурту, де якраз вміщалося 125 мл продукту.

Інгредієнти:

  • 1- баночка грецького йогурту
  • 2 - баночки білого цукру (250 г)
  • 3- яйця
  • 1- баночка оливкової олії
  • 3 - баночки звичайного борошна
  • 1 чайна ложка - розпушувача
  • Щіпка солі
  • 1 чайна ложка - ванільного екстракту
  • Свіжа малина або чорниця

Змастіть форму для кексу невеликою кількістю олії або кулінарного спрею, а потім злегка присипте її борошном.

Перелийте йогурт у миску для змішування і додайте цукор. Змішайте все вінчиком, щоб вийшов густий крем, а потім вбийте яйця і ще раз збийте.

Потім влийте ванільний екстракт, влийте олію і ще раз перемішайте.

Тепер саме час додати сухі інгредієнти: борошно, сіль і пекарський порошок.

Спробуйте тісто на смак і за потреби додайте ще ванілі, а потім вилийте в підготовлену форму для випічки.

Обваляйте чорниці або малину в невеликій кількості борошна, щоб вони не потонули, потім покладіть їх на поверхню тіста і злегка втисніть.

Випікайте в духовці 35 хвилин при 180C, потім вийміть і залиште остигати на 10 хвилин. Обережно переверніть пиріг на підставку для торта так, щоб сторона з фруктовою начинкою була спрямована вгору.

Посипте цукровою глазур'ю і найшвидший французький йогуртовий бісквіт готовий.

Смачного!

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook