Ідеальне тісто, з якого виходять соковиті, хрусткі та пухирчасті чебуреки

Ваша сім’я проситиме їх ще і ще

Пропонуємо вам рецепт чебуреків з Криму. Там це одна з найпопулярніших страв.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 350 г
  • Окріп – 250 мл
  • Олія – 20 мл

Начинка:

  • Яловичина – 150 г
  • Цибуля – 100 г
  • Олія – 20 мл
  • Вода – 50-60 мл
  • Сіль, перець – на смак

Влити окріп у борошно, всипати сіль та олію, замісити ложкою тісто. Коли тісто трохи охолоне, тісто замішуємо руками 5-6 хвилин. Потім покласти у харчову плівку і залишити відпочивати на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Змішати всі подрібнені інгредієнти для начинки.

Розділити тісто на маленькі кульки, розкачати і на одну половину викласти начинку, защипати краї та сформувати чебуреки.

Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї трохи олії. Обсмажуємо чебуреки з двох сторін до хрусткої та золотистої скоринки.

Зайвий жир із готової страви можна прибрати паперовими серветками.

Смачного!

Джерело: babusyni-retsepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook