Найлегший спосіб запекти соковите куряче філе. Знадобиться цукрова пудра (РЕЦЕПТ)

...і лимон – для смаку та аромату

Куряче м'ясо вважається дієтичним, бо у ньому - дуже мало жиру. Особливо в філе. Тому, щоб цей продукт був соковитим, його треба правильно маринувати.

Пропонуємо один із найпростіших варіантів – лимон. З ним страва вийде не лише смачною і соковитою, а ще й надзвичайно ароматною

Крута ідея нещодавно з’явилася на фуд-блогерській сторінці Насті з Ірпеня під назвою «solopiika».

Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.
  • лимон - ½
  • оливкова олія - 1 ст.л
  • цукрова пудра - 1 ст.л
  • сіль - ½ ч.л.
  • кілька гілочок тим’яну або розмарину

Приготування:

Знімаємо з лимона цедру (її треба натерти на дрібній терці) і вичавлюємо сік.

Далі треба додати цукрову пудру, сіль та олію і ретельно все перемішати.

Цим маринадом філе треба залити мінімум на 30 хв

 

Можна додати кілька гілочок тим’яну чи розмарину

Запікаємо куряче м’ясо у духовці при 200 градусах приблизно 25-30 хв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook