Найкращий рецепт тіста на вареники і пельмені: щоб жоден не розварився

Це універсальне тісто можна використати й для інших страв

Сьогодні пропонуємо вам рецепт універсальністю тіста, з якого можна ліпити вареники, пельмені, ханум, хінкалі, манти, хачапурі та безліч інших смачних страв.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2-3 склянки;
  • Вода – 1 склянка;
  • Олія - 1 ст. л;
  • Яйце – 1 шт;
  • Оцет - 1 ст. л;
  • Сіль - 0,5 ч. л.

 

Приготування:

У глибоку ємність розбиваємо яйце і додаємо сіль, олію та оцет. Тоді заливаємо теплу воду і збиваємо всю масу вінчиком.

Починаємо потроху всипати просіяне борошно, доки не вийде потрібна для тіста консистенція.

Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку і кладемо ненадовго у холодильник. Приблизно за пів години дістаємо і беремося за ліпку вареників/пельменів чи інших смаколиків для всієї родини.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook