Навіщо замочувати пельмені перед приготуванням

Йдеться про пельмені з магазину

Китай – батьківщина пельменів і китайці кажуть: «Пельмені неважко з'їсти, але зварити їх — складно». Зрозуміло, що навряд чи у когось були труднощі під час приготування пельменів, але виявляється, є деякі хитрощі.

Якщо ви купили пельмені у магазині, то їхній смак можна покращити.

 

Перед варінням пельмені потрібно замочити на 3 хв у теплій воді.

Після такого «купання» напівфабрикати точно не розваляться.

Також щоразу під час закипання води в каструлю з пельменями потрібно додати склянку холодної води — тоді тісто вариться швидше, ніж начинка.

Таким чином ви отримаєте цілі ідеально зварені пельмені з готовим тістом і соковитим фаршем.

Перед тим, як викладати пельмені на тарілку, дайте їм підсушитися на друшляку. Без води вони краще вберуть соуси.

Джерело: Ukr.Media 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook