Навіщо професійні кухарі додають лимонний сік, коли варять яйця?

Декілька крапель лимона роблять з яйцями дива

Багато людей люблять їсти варені яйця на сніданок, адже це поживний і корисний продукт. Проте настрій зранку часто псують яйця, які погано чистити, коли частина продукту лишається на шкарлупі.

Досвідчені господині знайшли спосіб, як варити завжди ідеальні яйця.

Яйця і лимонна кислота

Додавання лимонного соку може здатися трохи дивним, але це дійсно робочий лайфхак. Додайте трохи лимонного соку в киплячу воду, де варитимуться яйця.

Ця проста маніпуляція збереже ваші яйця цілими і рівними. Лимонний сік зробить так, щоб яйця не потріскалися

Лимонний сік діє як ефективний фіксатор і яйця потім добре буде чистити.

Джерело: prosti-recepty

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook