Навіщо деякі господині «здобрюють» м’ясний фарш корицею?

Дивовижний спосіб перетворити звичайну страву у кулінарний шедевр

Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця дуже гармонійно поєднується не лише із булочками, пирогами та іншою випічкою, а й з м'ясними стравами

Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш буквально дрібку цієї дивовижної пряності.

 

Головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак!

Відразу зауважимо, що краще використовувати не паковану корицю з магазину, а паличку кориці, перемелену за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.

Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує легким і приємним ароматом, адже смак котлет, наприклад, матиме солодкувато-пряний відтінок.

До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Але не забудьте наприкінці приготування дістати цілу паличку.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook