Натуральний чи підробка: 5 особливостей сиру, на які треба звернути увагу

Вчимося купувати якісні продукти

Недобросовісні виробники часто додають у сир молокозамісники й таким чином здешевлюють продукцію. Часто у сировину додають шкідливу пальмову олію. Тому треба знати, як вибрати натуральний сир, а не підробку.

Ознаки, на які варто звернути увагу, купуючи сир:

1. Хороший сир не має кришитися.

2. «Дірявість» сиру визначає його якість. Якщо він має ідеально гладку текстуру, скоріше всього, перед вами підробка.

3. Запах не повинен бути різким, кислим і «забитим» спеціями. Справжній твердий сир має приємний молочний запах.

4. Насичений жовтий колір – ознака барвників.

5. У складі, який вказаний на етикетці, не має бути кокосової або пальмової олії.

Джерело: food.oboz

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook