На Рівненщині підбили підсумки «Великого будівництва». Скільки об’єктів НЕ готові (ФОТО)

Частина з них стали «перехідними» і добудуються наступного року

У 2020-му на Рівненщині планували завершити 15 об’єктів, які увійшли до національної програми «Велике будівництво». Однак готові на 100% поки що лише 13 із них.

Про це під час брифінгу Рівненської ОДА сьогодні повідомили заступниця голови облдержадміністрації Людмила Шатковська та заступник директора департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА Василь Мельник.

Загалом у державній програмі беруть участь дитячі садочки, школи, стадіони, спортивні комплекси, басейни, а також приймальні відділення лікарень та дороги місцевого і національного значення області.

 

100% готовність на сьогодні - у п’яти шкільних об’єктів, чотирьох спорткомплексів і ще чотирьох дитсадків. Два об’єкти стали «перехідними» - це дитсадок у селі Горбаків Гощанського району та басейн у Дубні, які обіцяють завершити на початку 2021-го.

Серед завершених шкільних об’єктів: Жобринська, Озерецька та Малівська школи, а також Корнинський та Дубровицький ліцей.

Серед дитячих садків: ДНЗ у Березному, в селі Переброди Дубровицького району, смт Клесів Сарненського району та Дубні.  

Повністю завершені роботи спорткомплексів у Сарнах, Костополі, Дубровиці та в селі Бродниця Зарічненського району.

Продовжуються роботи зі спорудження 4-х приймальних відділень: у Рівненській обласній клінічній лікарні та Сарненській ЦРЛ будують «з нуля», а в Рокитнівській та Березнівській ЦРЛ триває реконструкція.

Щодо фінансової частини, то загалом на реалізацію «Великого будівництва» у Рівненській області затверджено суму в 622 млн грн.

Додамо, що втілювати програму «Великого будівництва» і в наступному році. До реконструкції та зведення соціальних об’єктів додадуться ще й об’єкти культури. Такі проєкти мають відповідати трьом пріоритетам Державної регіональної стратегії на 2021-2027 роки і Рівненщина вже подала їх попередній перелік на затвердження.

За матеріалами Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook