На Олімпіаду – через ринок Дикого?

Рівненські волейболісти мають можливість виступити на Олімпіаді в Аргентині у наступному році

Принаймні про своє бажання потрапити на Олімпіаду юні волейболісти заявили після перемоги на змаганнях у Харкові.

Для того, аби виступити на Літніх юнацьких Олімпійських іграх 2018, потрібно пройти кілька етапів, однак найголовніше – підготовка. Готуватись спортсменам нині складно, адже немає відповідних умов.

Батьки юних волейболістів просять міських чиновників владнати непорозуміння, які виникли із невідомих причин, із власницею ринку «Дикого» Оленою Нездюр. 

Зокрема на початку липня на сесії міської ради батьки волейболістів заявляли про таке:

Ми займались на Залізничній, 33 у так званій «клітці». Там чотири майданчики. На трьох – можна займатись. На жаль, коли робились майданчики – то не все врахували. Під піском був щебінь, були ризики травмуватись. Ми звернулись до Олени Ярославівни (власниця ринку «Дикого» Олена Нездюр – авт.), аби це врегулювати. Ми вирішили власними силами на майданчиках поприбирати те каміння під піском, а вже наступного дня прийшли двоє людей, які нас вигнали. Нам сказали, що майданчики не здані в експлуатацію. Нам треба одне – умови для тренування. Цей майданчик, очевидно, приватна власність, і ми дякуємо власникам за те, що там раніше можна було займатись. На Здолбунівській, 33  поки найкращий майданчики за тими параметрами, які треба для підготовки до змагань європейського та світового рівнів.

Сама ж Олена Нездюр запевнила, що не проти тренувань. Але це стане можливим після вирішення «нюансів із документами». Олена Нездюр пояснила, якщо зараз пустить на недобудований майданчик дітей – то отримає штрафи.

У перспективі підприємець хотіла би бачити дітей на майданчику, адже «територія відведена і майже готова, тож має слугувати за призначенням».

Інформацію про те, що Олена Нездюр іде на контакт із міською владою і хоче, аби там тренувались діти, підтвердив начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

Ситуація якого плану. Власниця ринку «Дикого» іде на контакт, сподіваємось, що усі проблеми владнаємо. Там є незавершене будівництво, тож тренуватись там і справді не можна. За це можуть бути великі штрафи власниці ринку. Щодо тренувань – то є справді проблеми, ну поки радимо тренуватись на Князя Острозького,  у парку «Хімік» та на Басовому Куті.

Поки відомо, що дівчата тренуються у парку «Хімік», а хлопці – на вулиці Князя Острозького, поблизу школи № 8.

У міській ДЮСШ Олімпійського резерву додали, що тренуватись на Басовому Куті – неможливо, тож по суті нині для спортсменів є лише два спортивних майданчики.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook