На Полтавщині молодого чоловіка підозрюють у ґвалтуванні... кошеняти. Тварина скалічена (ВІДЕО)

Коли за твариною прийшли волонтери, чоловік (при чому - не відразу) дістав кошеня з-під ковдри. Шансів на виживання у скаліченої тварини практично не було...

Кілька днів поспіль мешканці багатоповерхівки у Лубнах чули приглушений стогін, який доносився з кімнати у гуртожитку. Особливого значення цим звукам не надавали, аж доки не побачили, як із вікна звисає маленьке кошеня, обв’язане мотузкою навколо шиї. Через кілька хвилин напівживу тварину - на цій же мотузці - затягнули назад у кімнату.

Чоловік,  який став випадковим свідком цього жахіття, відразу повідомив про інцидент зоозахисникам. Утім, відбирала тварину у тимчасового «власника» зоозахисниця Тетяна Нестеренко мало не з боєм, повідомляють «Надзвичайні новини».

Спершу 31-річний чоловік взагалі відмовлявся показувати тварину, але згодом таки дістав з-під ковдри покалічене кошеня.

 

Замученого і ледве живого чотирилапого жінка негайно повезла до лікарні, де їй повідомили, що більше тижня кошеня не протягне.

Однак ветеринари таки взялися за його лікування.

Волонтери тим часом звернулися до поліції - зважаючи на неабияку жорстокість, проявлену до тварини. Йшлося про побої та удушення, внаслідок чого кошеня дістало численні забої, закриту черепно-мозкову травму та кульгавість, та ще й осліпло.

Крім того, є підозри, що тварину ґвалтували: коли кошеня доставили у клініку, в нього зафіксували аномально велике розширення попи і серйозну напухлість у цій зоні, говорить волонтерка. Настільки серйозну, що виміряти температуру було просто неможливо.

 

Також через запалення тварині довелося видалили матку.

З того часу минуло 8 місяців, кішку, яку назвали Вікторією, вдалося врятувати. Однак повернути їй зір уже не вийде.

Крім того, лише нещодавно тварина перестала боятися чоловіків, говорить пані Тетяна.

Попередній власник кошеняти нині ж перебуває у статусі обвинуваченого у жорстокому поводженні з твариною.

Раніше засуджений за майнові злочини та зберігання наркотиків 31-річний чоловік своєї вини не визнає і переконує, що саме в такому жалюгідному стані знайшов пухнастика біля смітника, а «повісилося» кошеня начебто самостійно - із власної необережності. 

Як було насправді - має встановити суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook