Можна готувати хоч щодня: ароматний курячий суп з яйцем та вермішеллю

Ця перша страва ніколи не набридне

Курячий суп з вермішеллю – ситний обід, який наповнює енергією і надовго прибирає відчуття голоду. До нього можна додати більше вітамінів у вигляді свіжої зелені. А ще страва заграє новими смаками, якщо замість магазинних макаронів в ній буде домашня яєчна локшина.

Щоб бульйон був наваристим і ароматним, візьміть м'ясо курки на кістці, повідомляє unian.

Інгредієнти:

  • вода - 4 л;
  • курка - 300 г;
  • вермішель - 100 г;
  • картопля - 3 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • зелена цибуля - пучок;
  • соняшникова олія - 2 ст. л.;
  • яйце - 1 шт.;
  • лавровий лист - 1 шт.;
  • кріп - пучок;
  • сіль, перець, спеції на смак.

Курку викласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Щоб бульйон був прозорим, потрібно злити перший бульйон. Потім курку варимо до готовності.

Картоплю почистити і нарізати великим кубиком. Викласти картоплю в бульйон. Моркву натерти на тертці, ріпчасту і зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Обсмажити моркву протягом хвилини, потім додати в сковороду два види цибулі. Смажити все до готовності.

Через 10 хвилин після додавання картоплі викласти в суп вермішель, лавровий лист і овочеву засмажку. Варити ще 10 хвилин. Яйце збити виделкою. Коли вермішель буде готова, додати в каструлю нарізаний кріп. Потім повільно влити в бульйон яйце, одночасно розмішуючи суп.

Також можна прикрасити суп при подачі розрізаним вареним яйцем.

Варити страву ще кілька хвилин і вимкнути вогонь. Витягнути лавровий лист. За бажанням додати в суп улюблені спеції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook