Можливість заробити – Терезам, «ті ж граблі» – Тельцям: гороскоп на 11 серпня

А Скорпіонів відзначить керівництво

ОВНИ

Цього дня не варто ухвалювати важливі рішення. Спілкуючись з керівництвом і колегами зберігайте спокій, а також уникайте суперечок, які можуть призвести до принципового протистояння. 

ТЕЛЬЦІ

У вас виникне непереборне бажання зустрітися з тим, до кого маєте симпатію. Не виключено, що вам захочеться відновити любовний зв'язок. Але перш ніж це зробити, згадайте чим закінчилися ваші стосунки.

БЛИЗНЯТА

Ділові зустрічі краще проводити у першій половині дня, оскільки потім вас може вибити з рівноваги несподіване повідомлення. Зорі переконані, що воно буде приємним.

РАКИ

Цього дня можлива легка депресія, яку допоможе побороти лише спілкування з коханими. У роботі проявіть мудрість і такт – це єдиний спосіб уникнути проблем.

ЛЕВИ

Через підступи недругів і провокації оточуючих, скоротіть цього дня спілкування до мінімуму. Можливі невеликі успіхи в особистих справах, а ось матеріальні питання вирішити буде нелегко.

ДІВИ

Сміливо беріться за будь-яку справу, оскільки ваш життєвий потенціал буде на високому рівні, а значить, ви зможете з усім блискуче впоратися. Також можливе нове знайомство, яке незабаром закінчиться сваркою або скандалом.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для самовираження і зміцнення авторитету. Постарайтеся реалізувати творчі пориви. Також цього дня ви знайдете нові джерела для заробітку.

СКОРПІОНИ

Вашу роботу відзначить керівництво. І не просто на словах, а й фінансово. Чекайте на премію, але не розслабляйтеся, щоб домогтися ще й кар’єрного росту.

СТРІЛЬЦІ

Цей день пройде під знаком невірності та порожніх обіцянок. Уважно придивляйтеся до людей, особливо – малознайомих.

КОЗОРОГИ

Якщо вам запропонують нову справу, то погоджуйтеся - зорі обіцяють успіх і процвітання у всіх починаннях. Можливе нове знайомство, яке згодом переросте у серйозні стосунки.

ВОДОЛІЇ

Вчіться економно витрачати свою енергію та брати на себе відповідальність. Ваша волелюбність цього дня може зіграти проти вас.

РИБИ

Є велика ймовірність вигідної ділової пропозиції, яку потрібно добре обміркувати. Зараз гарний час, щоб зміцнити свої позиції. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп