Морква по-корейськи на зиму (РЕЦЕПТ)

Корейська морква проста у приготуванні і не вимагає великої кількості інгредієнтів

Морква по-корейськи подобається багатьом. Тож чому б не приготувати таку моркву самостійно, з натуральними спеціями, а не купувати на ринку, заздалегідь знаючи, що в ній присутні всілякі синтетичні підсилювачі смаку?

Крім того, морква по-корейськи — це джерело вітамінів.

Її рекомендують вживати людям, у яких є проблеми з травним трактом. Вона допомагає при закрепах. Також в такій закусці багато каротину, що поліпшує зір. А взагалі, морква по-корейськи має антисептичну, відхаркувальну, противірусну, жовчогінну та сечогінну дію.

Інгредієнти:

1 кг - моркви,

1 головка - часнику,

1 - червоний гострий перець,

0,5 ч. ложки - коріандру,

чорний мелений перець за смаком,

3 ст. ложки - 9%-го оцту,

1 склянка - олії,

6 ст. ложок - цукру,

4 ст. ложки - солі,

0,5 л - води.

Моркву помити, почистити і натерти на спеціальній тертці. Подрібнити часник, додати до моркви і перемішати.
На дно банок покласти шматочки червоного гострого перцю. Наповнити банки морквою з часником і залити окропом на 10-15 хвилин.

У підготовлену воду додати у неї сіль, цукор, оцет, спеції і олію. Поставити маринад на вогонь, довести до кипіння і проварити 1 хвилину.

Злий з банок воду і одразу залити моркву по-корейськи гарячим маринадом. Закатати банки, перевернути і вкутати ковдрою.

Залишити моркву по-корейськи до повного охолодження і зберігати у прохолодному місці.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook