Молода картопля у духовці (РЕЦЕПТ)

Смачна і ніжна молода картопля в духовці виходить ароматною, м'якою всередині та з золотистою скоринкою.
Для цієї страви не потрібно застосовувати кулінарні хитрощі, все просто і швидко. Насолоджуйтесь гарячою стравою, як тільки виймете з духовки.

Інгредієнти

Картопля 800 г.
Часник 4-5 зубчиків
Оливкова олія 2 ст. л.
Кріп за бажанням
Кмин 2 щіпки
Базилік сушений 2 щіпки

Приготування

Молоду картоплю промити і варити 5-10 хвилин. Далі зливаємо воду, поливаємо картоплю оливковою олією, посипаємо спеціями і сіллю. На деко викладаємо фольгу, кладемо підготовлену картоплю. Випікати картоплю 20-30 хвилин.

Для аромату додаємо до картоплі дрібно нарізаний часник, а також кмин і сушений базилік, перемішуємо.

Ще раз запікаємо протягом 10-20 хвилин.

Подавайте з зеленню та свіжими овочами. Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook