Модні стрижки для жінок після 60: Варіанти зачісок, які омолоджують (ФОТО)

За цією зачіскою легко доглядати

Кожен з нас хоче мати гарний вигляд у будь-якому віці. Зробити це легко, якщо правильно підібрати стрижку. Стрижка відіграє колосальну роль у створенні образу.

Найчастіше жінки за 60 носять зачіски з середньою довжиною волосся, або короткі стрижки. На думку стилістів, саме такі варіанти омолоджують жінок.

Одним з найпопулярніших варіантів стрижки для жінок старшого віку є боб-каре. Ця стрижка вважається класикою, що не старіє.

Вона має округлу форму та поєднує в собі елементи двох стрижок: рівного зрізу, як у каре, і виразного об'єму укороченого волосся потиличної частини, як у боба. Таким чином, утворення рваних ліній відбувається на основі рівного контуру. 

Переваги боб-каре

  • Боб-каре завжди має стильний вигляд;
  • Стрижка має гарний вигляд на будь-якому типі волосся;
  • За нею легко доглядати та вкладати. Для цього потрібно використовувати тільки фен і брашинг, підкручуючи волосся біля коріння і створюють ефектну зачіску.

Щоб волосся тримало красиву та стильну форму, стрижку потрібно коригувати. Для підтримання форми та здоров'я волосся стилісти рекомендують підстригатися кожні шість тижнів. 

Ідеї стрижки боб-каре для жінок 60+

2024 року стилісти рекомендують звернути увагу на градуювання, асиметричні стрижки, ретро-стиль і класику.

Існує великий вибір повсякденних та вечірніх укладок, за допомогою яких можна досягти різноманітних та захопливих образів жінкам елегантного віку.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook