Модні піджаки осені 2024: Від широких плечей до об'ємних силуетів (ФОТО)

Як вибрати ідеальний піджак цього сезону

Піджак особливо важливий в осінньому гардеробі, адже він може служити альтернативою верхньому одягу в період, коли на вулиці ще не дуже холодно. Коли погода погіршується, піджак додасть вам додатковий шар в одязі який зігріє і буде стильним доповненням образу.

Піджаки з широкими плечима

Піджак з графічними широкими плечима виглядає дуже стильно. Він чудово поєднується з прямими штанами та туфлями з загостреним носком, а сумка-коробочка додасть завершеності вашому образу.

Укорочені жакети

Якщо вам подобається підкреслювати фігуру, кроп — жакет буде ідеальним вибором. Він акцентує талію і в поєднанні з джинсами з високою посадкою підкреслює стегна. Цей тип жакета особливо підходить для невисоких дівчат, оскільки він візуально подовжує силует. Загалом, укорочений піджак має безліч переваг.

Приталені піджаки

Для елегантних леді є чудова новина: приталені піджаки в тренді. Вони дозволяють створювати витончені образи в стилі тихої розкоші та відповідають естетиці ladylike, яка завжди буде актуальною.

Об'ємні піджаки

Не обов'язково купувати новий піджак — можна взяти один з чоловічого гардероба. Мода на жакети з чоловічого плеча дозволяє це зробити. Поєднайте об'ємний піджак з широкими прямими штанами або джинсами, щоб збалансувати верх. І ваш образ стане чудовим.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook