Модна форма брів цього року: 5 найактуальніших варіантів (ФОТО)

З цими бровами ваше обличчя стане більш виразним

Від форми брів залежить, як виглядатиме ваше обличчя. Якщо підібрати вдалу форму, що підходить під ваш тип зовнішності, то ви в будь-якому разі матимете приголомшливий вигляд.

М'які прямі брови

Цей тренд зберігає популярність завдяки своїй природності. Брови середньої товщини, злегка підняті, з м'якими лініями підкреслюють риси обличчя, надаючи образу свіжості й молодості.

Легкий вигин

Брови з м'яким вигином залишаються актуальними, надаючи обличчю виразності. Такий тип брів підходить для різних форм обличчя і допомагає створити більш відкритий погляд, зберігаючи природність.

Пухнасті натуральні брови

Максимально природні, злегка недбалі, пухнасті брови - це тренд, який акцентує на природній красі. Такий стиль вимагає мінімального втручання, лише злегка підкреслюючи форму брів.

Мікроштрихування

Ця техніка створює ефект густих брів з природними штрихами. Мікроштрихування дає змогу домогтися чіткості й акуратності, не перевантажуючи образ. Цей стиль ідеальний для тих, хто віддає перевагу витонченості й акуратності.

Брови з легким висхідним вигином

Цей тренд підкреслює динамічність і активність. Брови середньої товщини, що плавно піднімаються до кінця, додають обличчю виразності та роблять погляд більш відкритим і свіжим.

Джерело: Уніан

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook