Млинці з дірочками і тонесенькі: Секрет приготування

Буде красиво і смачно

Млинці – популярна страва української кухні. Їх люблять і великі, і малі. Вони смачні і з начинкою, і просто як сольна страва. А щоб млинці виходили тонесенькими і з невеличкими дірочками, треба приготувати правильне тісто. Якщо неправильно чергувати компоненти, які потрібно додати, млинці можуть пригоряти й вийти грубими.

Інгредієнти:

  • 290 г – борошна
  • 500 мл – молока
  • 3 ст. л. – цукру
  • 4 шт. – яєць
  • 5 ст. л. – олії
  • 500 мл – окропу
  • щіпку солі

Головною умовою правильного тіста є температура продуктів. Яйця і молоко мають бути кімнатної температури. Тож дістаньте їх за пів години до приготування з холодильника. Потім змішайте яйця з цукром, сіллю та олією, додайте у суміш молоко.

Потім невеликими порціями засипте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок. Після цього додайте окріп. Потім дайте тісту постояти 10-15 хвилин.

Якщо у вас пательня з антипригарним покриттям, то можна смажити без додавання олії.

Смачного!

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook