Млинці з дірочками і тонесенькі: Секрет приготування
Буде красиво і смачно
Млинці – популярна страва української кухні. Їх люблять і великі, і малі. Вони смачні і з начинкою, і просто як сольна страва. А щоб млинці виходили тонесенькими і з невеличкими дірочками, треба приготувати правильне тісто. Якщо неправильно чергувати компоненти, які потрібно додати, млинці можуть пригоряти й вийти грубими.
Інгредієнти:
- 290 г – борошна
- 500 мл – молока
- 3 ст. л. – цукру
- 4 шт. – яєць
- 5 ст. л. – олії
- 500 мл – окропу
- щіпку солі
Головною умовою правильного тіста є температура продуктів. Яйця і молоко мають бути кімнатної температури. Тож дістаньте їх за пів години до приготування з холодильника. Потім змішайте яйця з цукром, сіллю та олією, додайте у суміш молоко.
Потім невеликими порціями засипте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок. Після цього додайте окріп. Потім дайте тісту постояти 10-15 хвилин.
Якщо у вас пательня з антипригарним покриттям, то можна смажити без додавання олії.
Смачного!
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ