Мінімум інгредієнтів: оладки без борошна

На сніданок їх краще подавати із джемом або медом

Традиційний рецепт оладок на кефірі враховує борошно, але його можна замінити манкою. Тоді оладки вийдуть пишними та смачними.

Оладки на кефірі без борошна

Інгредієнти:

  • два яйця;
  • цукор — 2 склянки;
  • кефір — 250 мл;
  • манка — 250 г;
  • дрібка солі, дрібка харчової соди.

Розбиваємо яйця в миску, додаємо цукор і збиваємо вінчиком. Додаємо сіль. Виливаємо весь кефір і знову перемішуємо, доки маса не стане однорідною. Додаємо манку невеликими порціями та змішуємо. Коли тісто стане однорідним — накриваємо миску плівкою та відставляємо на пів години. Після цього додаємо дрібку харчової соди. 

Оладки потрібно смажити на середньому вогні, на олії без запаху. Викладати оладки можна ложкою або скористатися кулінарним мішком.

Джерело: focus.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook