Мінімум інгредієнтів: оладки без борошна

На сніданок їх краще подавати із джемом або медом

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Традиційний рецепт оладок на кефірі враховує борошно, але його можна замінити манкою. Тоді оладки вийдуть пишними та смачними.

Оладки на кефірі без борошна

Інгредієнти:

  • два яйця;
  • цукор — 2 склянки;
  • кефір — 250 мл;
  • манка — 250 г;
  • дрібка солі, дрібка харчової соди.

Розбиваємо яйця в миску, додаємо цукор і збиваємо вінчиком. Додаємо сіль. Виливаємо весь кефір і знову перемішуємо, доки маса не стане однорідною. Додаємо манку невеликими порціями та змішуємо. Коли тісто стане однорідним — накриваємо миску плівкою та відставляємо на пів години. Після цього додаємо дрібку харчової соди. 

Оладки потрібно смажити на середньому вогні, на олії без запаху. Викладати оладки можна ложкою або скористатися кулінарним мішком.

Джерело: focus.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень