Мікроби, які «змушують» нас їсти солодке перестануть працювати. Цей продукт повинен бути на кожній кухні 

Він найкраще виводить шлаки з організму природнім шляхом 

Бобові культури дуже корисні для шлунково-кишкового тракту. Багато людей вважають за краще купувати квасолю та горох, але забувають про сочевицю.

Завдяки сочевиці людина худне, тому що «погані» мікроби, які змушують нас їсти солодке, не працюють, - пояснюють дієтологи.

Сочевиця – джерело вітамінів (А, групи В, Е, РР), а також необхідних організму мікроелементів (цинк, йод, марганець, мідь, сірка та інші). Крім того, культура містить ненасичені жирні кислоти омега-3 і омега-6, клітковину та натуральні цукри. 

А якщо при її приготуванні додати бодян - ви здивуєтеся який приємний квітковий аромат набуває сочевиця.

Це неймовірно апетитно, і корисно. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook